Home » Absolvenți de succes

MESAJE

OIȚĂ CRISTIAN NICOLAE
Manager general PECORA ADVISOR – consultanță financiară pentru persoane juridice
Absolvent Facultatea de Administrarea Afacerilor Internaționale

Finalizarea studiilor de licență în cadrul Facultății de Administrarea Afacerilor Internaționale din Universitatea Creștină “Dimitrie Cantemir” a reprezentat pentru mine un moment cheie în care am conștientizat că pot pune în practică toate cunoștințele acumulate și pot înființa propria mea afacere. În prezent, dețin funcția de Manager General al companiei de cosultanță financiară pentru persoane juridice Pecora Advisor, funcție care oferă multiple avantaje, atât financiare, cât și legate de dezvoltarea unor relații de colaborare cu numeroase companii, din diferite domenii de activitate.
ALEXANDRU CĂTĂLINA FLORENTINA
Bulling accountant - TEMENOS România – Software Company
Absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale

Facultatea de Relații Economice Internaționale mi-a oferit posibilitatea de a înțelege beneficiile dezvoltării unui comportament profesional, atât în relația cu superiorii ierarhici, cât și în relația cu colegii. În acest fel, am atins întotdeaua un nivel înalt de performanță în toate activitățile desfășurate. Studiile economice au reprezentat un avantaj pentru mine, iar specializarea în domeniul afacerilor economice internaționale m-a ajutat să ocup funcția deținută în prezent, în cadrul unei mari companii multinaționale.
MARIA CLAUDIA IONESCU
Absolventă a Facultății de Administrarea Afacerilor, programul de studii: Economie și Afaceri Internaționale, promoția 2020

În UCDC am întâlnit profesori foarte bine pregătiți, implicați și deschiși în formarea personală și profesională a studenților. Mediul de învătare este unul profesionist care se axează pe implicarea activă a studenților în diferite proiecte, evenimente ce au un rol important în construirea drumului spre cariera dorită. Fiecare informație acumulată m-a ajutat să îmi formez o gândire analitică, de a face lucrurile bine și corect, punând bazele spre procesul împlinirii unui vis, acela de a avea o afacere personală, încă mai am de muncit, iar în prezent construiesc bazele ei. Relaționarea și comunicarea pe care am întâlnit-o aici, ajută studenții să-și exprimă propriile păreri, puncte de vedere, fără a fi criticați, ci sunt încurajați să vină cu idei noi pentru a duce la creșterea lor profesională, iar acest lucru este un beneficiu imens pentru cei ce vor dori să urmeze o facultate aici. Vreau să mulțumesc cadrelor didactice care au fost adevărați mentori, în formarea profesională proprie și pentru care port un respect enorm, dar și conducerii facultății. Așa că recomand celor ce doresc să urmeze domeniul economic, cursurile Facultății de Administrarea Afacerilor Internaționale; pe lângă formarea în economie, găsiți și un mediu deschis către înțelegerea și ascultarea activă a studenților.
CORBU TUDOREL-GABRIEL
Absolvent Facultatea de Finanțe, Bănci și Contabilitate, absolvent master: Gestiune și Audit Financiar

Spun cu mândrie că sunt absolvent de licență și master al UCDC București! Și acum îmi aduc aminte cu emoție de anul 2016 când mă uitam în programa școlară a universității și m-am bucurat foarte tare să descopăr că Facultatea de Finanțe, Bănci și Contabilitate dispunea de un program de studii cu frecvență redusă! A fost exact ceea de căutam și s-a potrivit de minune cerințelor mele! Sunt recunoscător pentru cei 5 ani de studiu în cadrul UCDC București, deoarece am avut parte de îndrumare, sprijin și înțelegere pe tot parcursul timpului! Le sunt recunoscător tuturor cadrelor didactice pentru profesionalismul și dedicarea de care au dat dovadă, de faptul că au crezut în mine! Mă aflam în pragul examenului de licență și știam deja că îmi doresc să studiez un program de master în cadrul universității, așa că am ales masterul de Gestiune și Audit Financiar, din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, decizie de care voi fi întotdeauna foarte mândru deoarece am obținut cele mai bune rezultate! Anii petrecuții în UCDC sunt foarte importanți deoarece mi-au permis accesul la învățământ universitar de calitate și toate acestea au constituit un mediu propice dezvoltării mele personale și profesionale!
Am ales aceste programe de studii deoarece îmi doresc să ajung auditor financiar în viitorul apropiat și recomand cu încredere programele de studii din cadrul UDCD București!
În final, aș dori să exprim aprecierea față de tot personalul didactic și în special mentorilor mei care au apreciat evoluția mea și mi-au fost alături pe tot parcusul anilor!
ȚARCĂ RALUCA ELENA
Indaco Systems

Absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Specializarea Economie și Afaceri Internaționale (2021)
Pentru mine, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a însemnat îndeplinirea unei dorințe mari. Am cunoscut în cadrul Universității Creștine “Dimitrie Cantemir”, in special a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, oameni speciali din multe puncte de vedere. Am avut parte de învățăminte de un real folos, am capătat conștiințe vaste pe diverse și largi domenii în ceea ce privește aceasta facultate, dar nu numai.
Am învățat valoarea gândirii analitice, ceea ce cred că azi contează mult, iar faptul că mergeam cu o reală plăcere la cursuri a fost un punct forte. Mulțumesc pe această cale tuturor cadrelor didactice care mi-au fost alaturi. Tuturor le datorez aceste gânduri, impresii și cunoștințe relatate mai sus.